Winkel

Feikens heeft een uitgebreid assortiment op het gebied van beeld, geluid, wassen, drogen, koelen, vriezen, afwassen, koken, klein huishoudelijk en persoonlijke verzorging. Tevens leveren wij inbouw apparaten.

Televisies:

Wij hebben een uitgebreide collectie LED televisies, van de meest populaire merken, variërend van 19" tot 65". De LED televisies kenmerken zich door een veel lager energieverbruik, zeer platte uitvoering en een diep contrast en optimaal helder beeld. Alle tv-toestellen zijn Ziggo en KPN gecertificeerd.

Naast de gewone LED televisies vindt u bij ons ook de nieuwste O-LED en Q-LED televisies!

Naast merken als PHILIPS, PANASONIC en LG voeren wij het meest verkochte merk ter wereld SAMSUNG.

Televisies  

Wasautomaten en Drogers:

Wij voeren een uitgebreide collectie wasautomaten. Uitgebreid wat betreft het aantal merken van AEG, BOSCH, MIELE, ZANUSSI, INDESIT, LG, Whirlpool, Siemens en Samsung. En uitgebreid wat betreft het prijs segment. Naast de gewone 5 kg machines vindt u steeds meer 6, 7 en 8 kilogram wasautomaten.

Topmerken & Topkwaliteit, gemak, comfort en energiezuinig, voor elk budget heeft Feikens een oplossing!

Wassen & Drogen  

Vrieskasten en Kisten bovenverdieping:

Op de bovenverdieping hebben wij niet alleen een grote keuze in vrieskasten maar ook een collectie diepvrieskisten. Diepvrieskisten hebben wij in voorraad van 100 t/m 400 liter, uiteraard zijn dit allemaal A+ energie zuinige kisten. Onze kasten hebben veelal NoFROST systeem. Naast BOSCH en LIEBHERR hebben wij ook veel modellen van goedkopere fabrikanten.

Koelen & Vriezen  

Inbouwapparaten:

Is uw inbouwapparatuur aan vervanging toe? FEIKENS heeft een ruime keus in inbouwapparatuur met daarbij ook een uitgebreide inbouwservice. In de winkel hebben wij een opstelling met inbouw vaatwasautomaten. Naast vaatwassers leveren wij ook inbouw koelkasten, ovens, kookplaten en afzuigkappen. Naast Bosch kunnen we welhaast elk merk leveren. Wij hebben een speciaal basis-assortiment van de meest voorkomende merken die we binnen 1 à 2 dagen kunnen leveren. U krijgt persoonlijk advies op maat. Daarnaast bezorgen we de apparatuur bij u thuis én vertrekken pas als alles werkt. Dat is wel zo makkelijk en vertrouwd!

Inbouw