Service

Feikens al meer dan 60 jaar voorop in kwaliteit en service! Een begrip in perfecte dienstverlening.

Uit recent onderzoek door een onafhankelijk instituut blijkt de zelfstandige bruin/witgoed detaillist hoger te scoren op het gebied van kennis en dienstverlening dan landelijke ketens en franchisers. Deskundig advies, betere dienstverlening (service) en topkwaliteit. Feikens heeft een uitgebreid assortiment producten met A predicaat. De vakkennis van zowel het verkopend- als technisch personeel is altijd "up to date" en derhalve zijn wij ook gecertificeerd.

Feikens is lid van:

Bijna alle reparaties worden in onze eigen technische dienst door toegewijde technische specialisten uitgevoerd, wat gezien de ontwikkelingen in de techniek en detailhandel bijzonder genoemd mag worden. Komt er een melding binnen van een storing aan uw apparaat, dan wordt er meteen een afspraak gemaakt voor een bezoek aan huis door een van onze technische specialisten. Ook is bijvoorbeeld voor een tv-apparaat een vervangend toestel beschikbaar, zodat uw favoriete programma niet hoeft te worden gemist.

Feikens recycled mee!

Consumenten kunnen erop vertrouwen dat elektrische apparaten die bij ons bedrijf ingeleverd worden, verantwoord worden gerecycled. Wij werken volgens het "oud" voor "nieuw" principe, d.w.z. als de klant een nieuw apparaat bij Feikens aanschaft, nemen wij kostenloos het oude apparaat weer retour. Wecycle organiseert op een effectieve en efficiënte manier de inzameling en recyling van elektrische apparaten en energiezuinige verlichting (e-waste). Wecycle wil zoveel mogelijk e-waste inzamelen en werkt hiervoor ondermeer samen met meerdere detaillisten.