Elektra

Feikens Techniek kan elektrische installaties verzorgen voor: woningbouw, winkels/showrooms en utiliteit.

Naast nieuwe installaties kan Feikens Techniek deze installaties ook beheren, uitbreiden en onderhouden. Het monteren van groepenkasten en van het plaatsen van een extra wandcontactdoos of extra lichtpunten behoren tot onze werkzaamheden zowel voor bedrijf als particulier.

Elektrische installaties:

In de elektrotechniek staan de efficiënt werkende installaties en systemen in de woningbouw, de utiliteit, de industrie en de retail centraal. Daarom dragen de innovaties in dit vakgebied ook bij aan een duurzame- en veilige omgeving. Voor u de zekerheid dat bovenvermelde werkzaamheden door een erkend installateur laat uitvoeren zoals Feikens Techniek, dat u verzekerd bent van goed vakmanschap waardoor de werking van uw installaties is gegarandeerd en eventuele storingen tot een minimum beperkt worden.

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren en onderhouden van uw groepenkast, stoppenkast en andere elektrische installaties. De werkzaamheden worden volgens de nieuwste normen NEN 1010 en NEN 3140 uitgevoerd. Hierdoor bent u als bedrijf of particulier verzekerd van een veilige installatie.

Hoe staat het met uw groepenkast?

Woont u in of in de omgeving van Winschoten en heeft u last van een acute stroomstoring of kortsluiting in uw groepenkast? Dan handelen wij daadkrachtig en slagvaardig. U wilt uiteraard dat dit ongemak spoedig is opgelost en zijn u hierbij graag van dienst. Heeft u vaak last van overbelasting van uw groepenkast? Misschien is het nodig opnieuw van bedrading te voorzien of, in het geval van een oude stoppenkast, deze in zijn geheel om te bouwen tot een moderne groepenkast. Het is vaak goed om, bijvoorbeeld in een oud huis, extra groepen aan te leggen. Tegenwoordig hebben huishoudens meer elektrische apparaten in huis dan vroeger en daarom is het vaak nodig om de groepenkast te moderniseren.

Geïnteresseerd neem contact met ons op!

Onderhoud en aanleg van uw groepenkast

Voorkomen is beter dan genezen. Zorg er daarom voor dat uw groepenkast en elektrotechnische installaties in een uitstekende conditie verkeren. Als onze elektriciens uw installaties keuren, dan kijken ze kritisch naar de aspecten die uw veiligheid of comfort hinderen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan brandgevaar of kortsluiting. Aan de hand van onze zorgvuldige inspectie stelt één van onze elektriciens graag samen met u een plan op, om deze problemen te verhelpen.

Noodverlichting

Wij kunnen voor uw bedrijf of instelling een noodverlichtingplan ontwerpen welke voldoet aan de eisen welke door gemeenten/brandweer geëist worden. Armaturen conform: NEN-EN 60598-1 en NEN-EN 60598-2-22 Pictogrammen conform: NEN 6088