Inbraakbeveiliging

Wij leveren volwaardige inbraaksignaleringssystemen, met vele opties voor het programmeren van zones, gebruikers, gebieden, deelgebieden, tijdzones en in/uitgangen.

Feikens Techniek is werkzaam in alle segmenten van beveiliging. Niet alleen voor het MKB maar ook voor woonhuizen. Inbraakbeveiliging in uw woonhuis kan bestaan uit signalering en alarmering  met sirene en/of flitslicht en eventueel de melding hiervan aan een meldkamer. De meldkamer is 24 uur per dag stand-by en draagt zorg voor de verdere melding naar politie of particuliere bewakingsdienst. Door middel van bewegingsdetectie, raam- en deurcontacten, glasbreuk-melders wordt uw woonhuis optimaal beschermd tegen inbraak.

Effectieve inbraakbeveiliging is niet uitsluitend een kwestie van techniek. Feikens Techniek neemt dan ook de organisatorische en bouwkundige voorzieningen in zijn advies mee. Een advies dat volledig is afgestemd op de specifieke risico's die mensen, bedrijven, organisaties en gebouwen lopen. Elektronische maatregelen zorgen ervoor dat inbraakpogingen worden gedetecteerd, geregistreerd en gemeld aan een meldkamer. Wij verzorgen ondermeer systemen voor ruimtelijke bewegingsdetectie, anti-maskeersensoren, glas- en trildetectie: van kleinschalige tot complex en omvangrijke projecten.

Geïnteresseerd neem contact met ons op!

Feikens Techniek werkt samen met SecurityMonitoringCentre-alarmcentrale, één van de modernste meldkamers in Nederland. Naast het verwerken van alarmmeldingen, het coördineren van de alarmopvolging en de uitvoering van de dienstverlening op afstand kan een meldkamer periodieke rapportage's verzorgen. Zo'n rapportage verschaft inzicht in het functioneren van en de omgang met het systeem.